E-mailová adresa


HesloZapomenuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Cookies

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Nastavení cookies+

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie podle kategorií, v souladu s vlastními preferencemi.

Technické cookies

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Jsou odpovědné mj. za uchovávání produktů v košíku, působení filtrů, nákupní proces a ukládání nastavení soukromí. Nepožadujeme Váš souhlas s využitím technických cookies na našem webu. Z tohoto důvodu technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány nebo aktivovány.

Analytické cookies

Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. Pokud vypnete používání analytických cookies ve vztahu k Vaší návštěvě, ztrácíme možnost analýzy výkonu a optimalizace našich opatření.

Personalizované soubory cookie

Používáme rovněž soubory cookie a další technologie, abychom přizpůsobili náš obchod potřebám a zájmům našich zákazníků a připravili tak pro Vás výjimečné nákupní zkušenosti. Díky použití personalizovaných souborů cookie se můžeme vyvarovat vysvětlování nežádoucích informací, jako jsou neodpovídající doporučení výrobků nebo neužitečné mimořádné nabídky. Navíc nám používání personalizovaných souborů cookie umožňuje nabízet Vám dodatečné funkce, jako například doporučení výrobků přizpůsobených Vašim potřebám.

Reklamní cookies

Reklamní cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám mohli zobrazit vhodné obsahy nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Díky tomu můžeme vytvářet profily založené na Vašich zájmech, tak zvané pseudonymizované profily. Na základě těchto informací není zpravidla možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas, nebudete příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených Vašim zájmům.

KRÁLÍK NA HOŘČICI S TVAROHOVÝMI NOKY, NAKLÁDANOU CIBULÍ A HOŘČIČNÝM SEMÍNKEM NAKYSELO

  • Přihlášení
  • 6x STUDIO v ČR
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 10:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pá: 9:00 - 18:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    ZAVŘENO : 06.11.2024 (STŘEDA)
  • PRO FIRMY
  • KUCHYNĚ
  • O nás
  • O nákupu
  • Doprava
  • Kontakt
hledání

Recepty KRÁLÍK NA HOŘČICI S TVAROHOVÝMI NOKY, NAKLÁDANOU CIBULÍ A HOŘČIČNÝM SEMÍNKEM NAKYSELO

KRÁLÍK NA HOŘČICI S TVAROHOVÝMI NOKY, NAKLÁDANOU CIBULÍ A HOŘČIČNÝM SEMÍNKEM NAKYSELO

KRÁLÍK NA HOŘČICI S TVAROHOVÝMI NOKY, NAKLÁDANOU CIBULÍ A HOŘČIČNÝM SEMÍNKEM NAKYSELO
Obtížnost: střední
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 160 minut
Ingredience

Králík
4 vykostěná králičí stehna
mořská sůl
pepř
bylinky (tymián, rozmarýn nebo majoránka)
1 lžíce másla

Omáčka
50 g špeku
100 g dijonské hořčice
400 ml bílého suchého vína
200 ml smetany
400 ml masového nebo zeleninového vývaru
1 střední cibule
snítka tymiánu
4 bobkové listy
černý pepř
6 stroužků česneku
sůl

Bramborové noky s tvarohem
500 g oloupaných brambor uvařených ve slupce
170 g polohrubé mouky
170 g měkkého tvarohu
2 vejce
špetka mletého kmínu

Červená cibule nakyselo
5 červených cibulí (asi 500 g)
100 ml lihového octa
300 ml vody
1 čajová lžička soli
1 čajová lžička cukru
divoké koření (5 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, 5 kuliček
černého pepře)

Hořčičné semínko nakládané nakyselo
50 g hořčičného semínka
100 ml kvasného octa
300 ml vody
1 lžička cukru
1 lžička soli
Postup přípravy

Králičí stehna si pěkně osolíme, opepříme a každý plátek přehneme na
polovinu. Maso vložíme do sáčku, přidáme máslo a tymián.
Zavakuujeme na 100 % vakua tak, aby se stehna vzájemně
nedotýkala. Sáček s masem vložíme na rošt do předehřáté
trouby na režim Sous-Vide a vaříme při 72 °C 2 hodiny.
Po uvaření maso vyndáme ze sáčku, osušíme a krátce opečeme
na olivovém oleji s kouskem másla pěkně dozlatova.

Špek si nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit, přidáme
nakrájenou cibuli, česnek a orestujeme. Přidáme bylinky a hořčici,
které také orestujeme, zalijeme vínem, které necháme odpařit.
Zalijeme vývarem a vaříme cca 30 minut. Omáčku přecedíme
a zjemníme smetanou, dochutíme solí a pepřem.

Všechny ingredience si smícháme v robotu, z těsta tvarujeme lžičkou
noky, které vhazujeme do osolené vařící vody. Vaříme přibližně
2 minuty, dokud nevyplavou.

Červenou cibuli oloupeme a v celku vložíme do zavařovací sklenice.
V hrnci smícháme ocet, vodu, cukr, sůl, divoké koření a pár minut
vaříme na mírném výkonu. Cibuli zalijeme připraveným horkým
nálevem a uzavřeme. Sklenici sterilizujeme v předehřáté troubě
v režimu Vaření v páře 85 °C 40 minut. Takto připravenou cibuli
můžeme skladovat až jeden rok.

Dohromady smícháme ocet, vodu, cukr, sůl a vše zahřejeme, aby se
cukr a sůl rozpustily. Přidáme hořčičné semínko, stáhneme z plotny
a necháme odležet alespoň 2 hodiny. Vše poté vaříme na mírném
ohni, dokud hořčice nezměkne.
Opečeného králíka přelijeme horkou omáčkou, přidáme noky.
Ozdobíme kousky červené cibule a nakládanou hořčicí.

Zmiešajte ocot, vodu, cukor, soľ a všetko zahrejte na
cukor a soľ sa rozpustia. Pridajte horčičné semienko, stiahnite z ohňa a vmiešajte soľ.
a nechajte odstáť aspoň 2 hodiny. Potom všetko varte na miernom ohni.
kým horčica nezmäkne.
Pečeného králika zalejte horúcou omáčkou, pridajte halušky.
Ozdobte kúskami červenej cibule a nakladanou horčicou.
O společnosti
Pro zákazníky
Bonus pro naše zákazníky

KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.

Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.

Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.

PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
BratislavaHrachová 14/C, Bratislava


© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Dobrý den, i dnes jsme tu pro Vás až do 23 hod !!! Poraďte se s námi, prozvoňte nebo napište sms: 603 330 448