Ochrana osobních údajů a cookies
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.Další informaceV pořádku

Houbová galletka

  • 6x STUDIO v ČR
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Praha
    U Hostavického potoka 830/24, Praha 14
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:30 - 18:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 725 422 822
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 18:00, so: 11:00 - 15:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pá: 9:00 - 18:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
  • KUCHYNĚ
  • O nás O nás
  • O nákupu O nákupu
  • Doprava Doprava
  • Kontakt Kontakt
hledání

Domů Recepty Houbová galletka

Houbová galletka

Houbová galletka
Obtížnost: snadné
Počet porcí: 5
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 50 minut
Ingredience

Na těsto:
140 g celozrnné špaldové mouky
100 g pohankové mouky
30 g strouhaného parmezánu
5 snítek čerstvého tymiánu
140 g studeného másla
3-4 PL studené vody
špetka soli

Na náplň:
1 PL másla
1 cibule
100 g slaniny
3 stroužky česneku
400 g hub
sůl

K dokončení:
1 vejce
10 g strouhaného parmazánu
5 snítek tymiánu
Postup přípravy

V míse smícháme špaldovou a pohankovou mouku, strouhaný parmezán, tymiánové lístky zbavené dřevnatého stonku a špetku soli. Máslo nakrájíme na kostičky, přidáme k sypkým surovinám a začneme ingredience zapracovávat. Postupně přidáváme ledovou vodu, dokud nezískáme hladké a nelepivé těsto. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a vložíme do lednice na 1 hodinu odpočívat.
Na pánvi rozpustíme máslo. Cibuli a slaninu nakrájíme na malé kostičky a společně opečeme na pánvi. Jakmile se rozvoní a začnou zlátnout, přidáme pokrájený česnek a na plátky nakrájené houby. Celou směs dobře osolíme a restujeme dalších 5 minut.
Troubu si rozehřejeme na 180 °C. Vyndáme těsto z lednice a na pomoučeném vále vyválíme plát o tloušťce 5mm. Houbovou směs rozložíme doprostřed těsta, rohy přehneme a okraje potřeme rozšlehaným vejcem. Nakonec galletku zasypeme parmezánem. Pečeme při 180°C zhruba 35-40 minut.

KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské
manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.

Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.


Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.

PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Hostavického potoka 830/24, Praha 14
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
BratislavaHrachová 14/C, Bratislava


© 2007-2020 2Traders CZ s.r.o.

Krásný den, i dnes jsme tu pro Vás až do 23 hod !!! Poraďte se s námi, prozvoňte nebo napište sms: 603 330 448