Ochrana osobních údajů a cookies
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.Další informaceV pořádku

Jahodový raw dort

  • 6x STUDIO v ČR
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Otevíraci doba 28.9. - 11:00 - 15:00
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Otevíraci doba 28.9. - 11:00 - 15:00
    Praha
    U Hostavického potoka 830/24, Praha 14
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:30 - 18:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 725 422 822
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 18:00, so: 11:00 - 15:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pá: 9:00 - 18:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
  • KUCHYNĚ
  • O nás O nás
  • O nákupu O nákupu
  • Doprava Doprava
  • Kontakt Kontakt
hledání

Domů Recepty Jahodový raw dort

Jahodový raw dort

Jahodový raw dort
Obtížnost: střední
Počet porcí: 8
Doba přípravy: 12 hodin
Doba vaření: 120 minut
Ingredience

Na korpus:
200 g namočených kešu a mandlí
200 g namočených datlí
1 PL tekutého sladidla
2 PL raw kakaa
Špetka soli

Na krém:
225 g namočených kešu
Šťáva z 1 citronu
3/4 hrnku jahod
1/2 hrnku kokosového mléka z plechovky
1 PL kokosového oleje
2-5 PL tekutého sladidla
Postup přípravy

Základem všech raw dortů jsou předem namočené ořechy. Ořechy si tedy 12 hodin před samotnou přípravou namočíme do vody a necháme je aktivovat. Datle si namočíme zhruba 1 hodinu předem. Po uplynutí požadovaného času ořechy i datle slijeme a přistoupíme k přípravě korpusu. Všechny ingredience na korpus vložíme do výkonného blenderu a rozmixujeme. Korpus by měl mít konzistenci jako korpus na cheesecake. Hmotu natlačíme do formy a dáme zatuhnout do lednice. Příprava kešu krému je stejně jednoduchá. Všechny ingredience vložíme do blenderu a rozmixujeme. Mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne jemná a velmi krémová konzistence. Tento krém nalijeme na korpus, dáme na dvě hodiny zatuhnout. Po ztuhnutí krému ozdobíme ovocem a drcenými pistáciemi. Podáváme dobře vychlazené.

KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské
manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.

Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.


Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.

PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Hostavického potoka 830/24, Praha 14
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
BratislavaHrachová 14/C, Bratislava


© 2007-2020 2Traders CZ s.r.o.

Krásný den, i dnes jsme tu pro Vás až do 23 hod !!! Poraďte se s námi, prozvoňte nebo napište sms: 603 330 448