Ochrana osobních údajů a cookies
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.Další informaceV pořádku

Ravioli plněné bylinkovou ricottou

  • 6x STUDIO v ČR
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Otevíraci doba 28.9. - 11:00 - 15:00
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Otevíraci doba 28.9. - 11:00 - 15:00
    Praha
    U Hostavického potoka 830/24, Praha 14
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:30 - 18:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 725 422 822
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 18:00, so: 11:00 - 15:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pá: 9:00 - 18:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
  • KUCHYNĚ
  • O nás O nás
  • O nákupu O nákupu
  • Doprava Doprava
  • Kontakt Kontakt
hledání

Domů Recepty Ravioli plněné bylinkovou ricottou

Ravioli plněné bylinkovou ricottou

Ravioli plněné bylinkovou ricottou
Obtížnost: snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 4 minuty
Ingredience

Na těsto:
200 g hladké mouky
2 vejce
1 žloutek
špetka soli

Na ricottovou náplň:
Hrst sezónních bylinek
(my jsme použili mátu, pažitku a petrželku)
250 g ricotty
50 g parmesanu
sůl, pepř
Šťáva z jednoho citronu
Postup přípravy

Nejprve si připravíme těsto na ravioli. Mouku vysypeme na vál nebo pracovní desku a vytvoříme důlek, do kterého vyklepneme vejce. Nezapomeneme přidat i samostatný žloutek a dochutit solí. Nejprve pomocí vidličky promícháme, poté rukama propracujeme tak, aby vzniklo kompaktní hladké těsto. Těsto vložíme do strojku na těstoviny nebo válečkem vyválíme velmi tenký plát. Pomocí kulatého tvořítka vykrájíme sudý počet tvarů. Těsto necháme chvilku odpočinout a připravíme si jednoduchou náplň, která vznikne smícháním ricotty, bylinek, části parmesanu, soli a pepře. Hotovou náplň zákápneme šťávou z citronu, čímž docílíme svěžesti celé náplně. Pomocí čajové lžičky naneseme doprostřed vykrojeného kolečka náplň, přiklopíme dalším vykrojeným kolečkem a dobře přitiskneme, aby nám náplň nikde nevytékala. Vložíme do vroucí vody. Čerstvé ravioli jsou za 2 minuty hotové. Servírujeme s máslem a posypané parmesanem.

KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské
manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.

Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.


Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.

PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Hostavického potoka 830/24, Praha 14
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
BratislavaHrachová 14/C, Bratislava


© 2007-2020 2Traders CZ s.r.o.

Krásný den, i dnes jsme tu pro Vás až do 23 hod !!! Poraďte se s námi, prozvoňte nebo napište sms: 603 330 448